CHOYA Sake 0,75 l 14,5%

CHOYA Sake 0,75 l 14,5%

4 520 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Szake Choya 0, 75L 15% sake

4 620 Ft
+ 2 290 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bareszkozok.hu
 

Choya Sake [0, 75L|14, 5%]

5 250 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
idrinks.hu
 

CHOYA Sake 0, 75l 14, 5%

4 520 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
alkoholshop.hu

További ajánlataink

 

Szake Choya 0, 75L 15% sake

4 620 Ft
+ 2 290 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mindenamibar.com
 

CHOYA Sake 0, 75l 14, 5%

4 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
drinkair.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 4 520 Ft

További termékek a kategóriából

További CHOYA termékek: CHOYA Pálinka

Hokkan Junmai Ginjo Ougyoku Sake 0,72 l 14,5% Pálinka 10 290 Ft-tól Hokkan Junmai Ginjo Ougyoku Sake 0,72 l 14,5% Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake 0,72 l 15,8% Pálinka 10 290 Ft-tól Hokkan Daiginjo Honjirushi Sakura Sake 0,72 l 15,8% Nosztalgia Körte pálinka 0,5 l 37,5% Pálinka 3 948 Ft Nosztalgia Körte pálinka 0,5 l 37,5% Rézangyal Kajszibarack pálinka 0,5 l 40% Pálinka 11 450 Ft-tól Rézangyal Kajszibarack pálinka 0,5 l 40%
Termékleírás
Típus Rizs
Űrtartalom 0.75 liter
Alkoholtartalom 14.5 %
Ágyas pálinka Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A szaké rizsből erjesztett, nagy alkoholtartalmú (gyakran 18%-os) japán sörféleség. Szeszfoka, aromája és állaga miatt sokszor helytelenül rizsbornak is nevezik. Hagyományos készítése meglehetősen fáradalmas, főleg a házi készítők számára. A három alapanyagot jól átgyúrják, majd egy kádba helyezik. A keveréket egy hónapig hagyják erjedni, ebből jön létre a 11%-os alkoholtartalmú motó. Ehhez újabb adagot adnak hozzá az alapanyagokból. A második erjesztés egy hétig tart. Ezután a szakét még egy hétig pihentetik, majd leszűrik és palackozzák. Három alapvető anyag szükséges a szaké előállításához: víz, rizs és a kodzsi. Mindhárom minősége és jellegzetességei nagyban befolyásolják a szaké ízét. Mivel a víz a szaké nyolcvan százalékát teszi ki, létfontosságú összetevő a minőség meghatározásában. A kodzsi az erjesztés beindítója, készítésekor a gőzölt rizshez Aspergillus oryzae nevű élesztőgombát adnak, mely a keményítőt erjeszthető cukrokra bontja le. Legfőképpen azonban a rizs minősége és fényezésének foka, a szeimai-buai határozza meg a szaké fajtáját és ízét. A japán nemzeti ital fogyasztása valódi kis ceremóniát hívott életre. Általában felszolgálás előtt megmelegítik, és kis porceláncsészécskékből szürcsölgetik. Valószínűleg íze mellett a hagyományos, ünnepélyes fogyasztásnak volt köszönhető, hogy mára külföldön nagyrészt mindenhol elterjedt, és mostanság a világkonyha számos helyszínén is felhasználják.

Alkoholtartalom: 15%

Így is ismerheti: Sake 0 75 l 14 5, Sake075l145, Sake 0,7 5 l 14, 5%

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.